অংশিদাৰী
Views
  • স্থিতি: সম্পাদনাৰ বাবে মুকলি

ঔটেঙা আৰু মিছা মাছৰ জোল

ঔটেঙা আৰু মিছা মাছৰ জোল

উপকৰণ

মিছা মাছ: ৩০০ গ্ৰাম,

বিলাহী: ১টা,

ঔটেঙা-১/৪ টা,

পিঁয়াজ- ২টা,

জলকীয়া: ১-২ টা,

তেল-নিমখ: আন্দাজমতে।

প্ৰস্তুত প্ৰণালী

কেৰাহীত তেল গৰম কৰি লওক। তাত পিঁয়াজখিনি ৰঙচুৱাকৈ ভাজি লওক। তাত ঔটেঙাখিনি নিমখ দি ভাজক। পানী দি লৰাই থাকক। গ্ৰেভীখিনি উতলিলে তাত আগতে ধুই-বাছি ভাজি থোৱা মাছখিনি দি দিয়ক। আঞ্জাখিনি উতলি উতলি গাঢ় হ’লে নমাই থ’ব। আগতে মাছখিনি ভাজি নল’লে সেইখিনি ভালদৰে সিজিলৈ আঞ্জাখন উতলাব।

উৎস: বিকাশপেডিয়া।

3.0
আপোনাৰ পৰামৰ্শ প্ৰদান কৰক

(এই লিখনি সম্পৰ্কে যদি আপোনাৰ কোনো মতামত নাইবা পৰামৰ্শ আছে তেন্তে ইয়াত প্ৰদান কৰক।)

Enter the word
দিক্‌ নিৰ্ণায়ক
Back to top