অংশিদাৰী
Views
  • স্থিতি: সম্পাদনাৰ বাবে মুকলি

বৰাচাউলৰ বেক্‌

বৰাচাউলৰ বেক্‌

উপকৰণ

১) বৰাচাউল একাপ,

২) গাখীৰ আধা লিটাৰ,

৩) গুৰ আধা কাপ,

৪) ইলাচিগুৰি আধা চামুচ।

প্ৰণালী

বৰাচাউলখিনি দুই/তিনি ঘন্টামান পানীত তিয়াই থ’ব। পিছত পানীৰ পৰা টুকি এটা পাত্ৰত বৰাচাউলখিনিৰ লগত গুৰখিনি মিহিকৈ কাটি ভালদৰে মিলাব, এতিয়া ইয়াৰ ওপৰত গৰম কৰি লোৱা গাখীৰখিনি অলপ অলপকৈ দি মিলাব। চাব লাগে যাতে চাউলখিনি গাখীৰত ডুব গৈ থাকে। এতিয়া ওপৰত ইলাচি গুড়ি ছটিয়াই অ’ভেনত ৩০ মিনিট বেক্‌ কৰিব। পিছত অ’ভেনৰ পৰা নমাই ক্ৰীম দি এই বেক্‌ জলপান খাব পাৰি।

লেখিকা: মীনা বৰুৱা।

3.03571428571
আপোনাৰ পৰামৰ্শ প্ৰদান কৰক

(এই লিখনি সম্পৰ্কে যদি আপোনাৰ কোনো মতামত নাইবা পৰামৰ্শ আছে তেন্তে ইয়াত প্ৰদান কৰক।)

Enter the word
দিক্‌ নিৰ্ণায়ক
Back to top