অংশিদাৰী
Views
  • স্থিতি: সম্পাদনাৰ বাবে মুকলি

সুতুলি পিঠা

সুতুলি পিঠা

উপকৰণ

  • বৰা চাউল তিনি কাপ
  • লাহি চাউল পাঁচ কাপ
  • গাখীৰ ডেৰ কাপ
  • নাৰিকল এটা(ৰুকি ল’ব)
  • চেনি দুকাপ
  • ৰিফাইন তেল আধা লিটাৰ
  • ইলাচি দুই বা তিনিটা(মিহিকৈ কুটি ল’ব)

প্ৰণালী

প্ৰথমতে দুয়োবিধ চাউল একেলগ কৰি খুন্দি লওক। এতিয়া কেৰাহী এটা গৰম হ’বলৈ দি আগতে ৰুকি থোৱা নাৰিকলত চেনি দি ইলাচিৰ সৈতে ভাজি লওক। খুন্দি থোৱা পিঠা গুড়িখিনি গাখীৰেৰে মথি লৈ ঘিলা পিঠাৰ আকাৰত প্ৰস্তুত কৰি পিঠাৰ মাজভাগৰ দ অংশত নাৰিকলৰ পুৰখিনি দি মুখখন বন্ধ কৰি ৰিফাইনত ভাজি লওক।

লেখিকাঃ মধুস্মিতা চক্ৰৱৰ্তী।

3.01470588235
তৰাসমূহৰ ওপৰত ক্লীক কৰি মান প্ৰদান কৰক।
নবনীতা মেধি Apr 22, 2015 03:02 PM

সুতুলি পিঠা খাই বৰ ভাল পাওঁ। ইয়াৰ পৰা আজি বনোৱা পদ্ধতিও শিকিলোঁ।

আপোনাৰ পৰামৰ্শ প্ৰদান কৰক

(এই লিখনি সম্পৰ্কে যদি আপোনাৰ কোনো মতামত নাইবা পৰামৰ্শ আছে তেন্তে ইয়াত প্ৰদান কৰক।)

Enter the word
দিক্‌ নিৰ্ণায়ক
Back to top