অংশিদাৰী
Views
  • স্থিতি: সম্পাদনাৰ বাবে মুকলি

ৰৌমাছৰ চৰ্চৰি

ৰৌমাছৰ চৰ্চৰি

উপকৰণ

  • তিনি-চাৰি টুকুৰা ৰৌমাছ (পেটৰ ফালৰ),
  • ৰোকি লোৱা পিঁয়াজ এচামুচ,
  • দুই-তিনিটা ডাঙৰ পিঁয়াজ,
  • গৰম মছলা অলপ,
  • নিমখ জালুক জোখমতে,
  • ময়দা দুই চামুচ।

প্ৰণালী

প্ৰথমে মাছখিনি পানীত সিজাই ল’ব আৰু কাঁইট গুচাই ল’ব। এতিয়া মাছখিনিত ৰোকা পিঁয়াজ, গৰম মছলা আৰু নিমখ সানি ল’ব। ডাঙৰ পিঁয়াজকেইটা বাকলি গুচাই গোল গোলকৈ কাটি লৈ ৰিং-ৰিং কৰি ল’ব। এতিয়া সানি লোৱা মাছখিনি সেই ৰিঙত লগাই লৈ আধা ঘণ্টামান ফ্ৰীজত থৈ দিব। ভাজিবলৈ লোৱাৰ আগেয়ে অলপ ময়দা ছটিয়াই লৈ ডীপ ফ্ৰাই কৰিব।

উৎস: অসম বাণী।

3.21052631579
আপোনাৰ পৰামৰ্শ প্ৰদান কৰক

(এই লিখনি সম্পৰ্কে যদি আপোনাৰ কোনো মতামত নাইবা পৰামৰ্শ আছে তেন্তে ইয়াত প্ৰদান কৰক।)

Enter the word
দিক্‌ নিৰ্ণায়ক
Back to top