অমৰা-কাঠমাছৰ জোল
অসমীয়া খাদ্য প্ৰণালীৰ সম্পৰ্কে কিছু আভাষ
অসমীয়া জলপান
অসমীয়া থলুৱা চাটনি
আমৰ আচাৰ
আমৰ সৈতে মুৰ্গীৰ মাংস
আলু-ভেণ্ডি তৰকাৰী
আলুৰ টিক্কীৰ প্ৰস্তুত প্ৰণালী
আলুৰ পকৰা
ইড্লি
ঔটেঙা আৰু মিছা মাছৰ জোল
কঁঠালগুটি ঢেঁকীয়া শাকেৰে শিঙৰা মাছ
কঁঠালৰ আচাৰ
কচুঁশাকৰ লগত মাছৰ জালুকীয়া আঞ্জাৰ প্ৰস্তুত প্ৰণালী
কঠালৰ বৰফি
কণবিলাহীৰ কচু শাক
কণী আৰু বাবৰি শাকৰ ভাজি
কমলা ৰসেৰে ৰন্ধা মুৰ্গী মাংস
কলডিল আৰু পাৰমাংস
কলডিল পাতত দিয়া
কলডিলৰ তৰকাৰী
কলফুলৰ ঘন্টৰ প্ৰস্তুত প্ৰণালী
কাঠফুলাৰ সংৰক্ষণ আৰু ব্যঞ্জন প্ৰস্তুত পদ্ধতি
কুকুৰাৰ মাংসৰ লগত পিটিকা
কেঁচা অমিতা থেকেৰাৰে মাছৰ জোল
কেঁচা আম পাতত দিয়া
কেঁচা আমৰ শীতল পানীয়
কেইপদমান ব্যঞ্জন
খুতুৰা শাকৰ সৈতে মাছৰ টেঙা
খুতৰা শাক ঔ টেঙাৰে সৰু মাছৰ টেঙা