মিছা মাছ: ৩০০ গ্ৰাম,
বিলাহী: ১টা,
ঔটেঙা-১/৪ টা,
পিঁয়াজ- ২টা,
জলকীয়া: ১-২ টা,
তেল-নিমখ: আন্দাজমতে।
কেৰাহীত তেল গৰম কৰি লওক। তাত পিঁয়াজখিনি ৰঙচুৱাকৈ ভাজি লওক। তাত ঔটেঙাখিনি নিমখ দি ভাজক। পানী দি লৰাই থাকক। গ্ৰেভীখিনি উতলিলে তাত আগতে ধুই-বাছি ভাজি থোৱা মাছখিনি দি দিয়ক। আঞ্জাখিনি উতলি উতলি গাঢ় হ’লে নমাই থ’ব। আগতে মাছখিনি ভাজি নল’লে সেইখিনি ভালদৰে সিজিলৈ আঞ্জাখন উতলাব।
উৎস: বিকাশপেডিয়া।
শেহতীয়া উন্নীতকৰণ: : 5/3/2020
টেঙেচি লাই পুলিৰে সৰু মাছৰ জোল
ঔটেঙাৰ ঔষধি গুণাগুণৰ বিষয়ে ইয়াত আলোচনা কৰা হৈছে
দুষ্প্ৰাপ্য হ’বলৈ ধৰা ঔটেঙাৰ বিষয়ে কিছু কথা
অসমত পোৱা কিছু বনৌষধি গুণৰ বিষয়ে ইয়াত আলোচনা কৰা হ...