বন্ধাকবিটো ধুই সৰু সৰু কৰি কাটি অলপ সিজাই ল’ব। মাছৰ মূৰটো সৰু সৰু কৰি কাটি ভালদৰে ধুই নিমখ-হালধি সানি তেলত ভাজি ল’ব। কেৰাহিত তেল গৰম কৰি আটাইখিনি মছলা দি বন্ধাকবিখিনি দি দিব। মাছৰ ভজা মূৰখিনিও তাতে দি ভালদৰে লৰাই ঢাকি দিব। যেতিয়া ডাঠ হৈ আহিব তেতিয়া গৰম মছলা দি নমাই থ’ব।
প্ৰস্তুতি: কল্পনা দাস, প্ৰিয় সখী
শেহতীয়া উন্নীতকৰণ: : 6/24/2020
কচুঁশাকৰ লগত মাছৰ জালুকীয়া আঞ্জাৰ প্ৰস্তুত প্ৰণালী
অসমীয়াৰ প্ৰিয় খাদ্য মাছৰ গুণ
অসমৰ থলুৱা আলংকাৰিক মাছৰ চাহিদা
আলংকৰিক মাছৰ ব্যৱসায়েৰে স্বাৱলম্বী পাৰ্থৰথি হাজৰিক...