অংশিদাৰী
Views
  • স্থিতি: সম্পাদনাৰ বাবে মুকলি

আলুৰ পকৰা

আলুৰ পকৰা

উপকৰণ

  • ডাঙৰ সিজোৱা আলু দুটা,
  • নিমখ আধা চামুচ
  • ধনীয়া এচামুচ,
  • জালুকৰ গুড়ি এচামুচ,
  • বেড্‌ গ্ৰাম আধা কাপ,
  • ময়দা দুচামুচ,
  • ৰিফাইন আধা কাপ।

প্ৰণালী

আলুকেইটা ভালদৰে সিজাই লৈ পিটিকি ল’ব, এতিয়া তাত নিমখ, ধনীয়া কটা, জালুকৰ গুড়ি মিলাই ল’ব। এই গোটেইখিনি ভালদৰে মিক্স হ’লে আলুখিনি গোল গোল কৰি লৈ মাজত চিজ ভৰাই লাড়ুৰ নিচিনা কৰি ল’ব। এতিয়া ময়দাখিনি গুলি লৈ তাত আলুৰ লাড়ুকেইটা লেটিয়াই বেড্‌ গ্ৰামত পুনৰ লেটিয়াই তেলত ভাজিব।

লেখিকা: মীনা বৰুৱা।

2.9387755102
আপোনাৰ পৰামৰ্শ প্ৰদান কৰক

(এই লিখনি সম্পৰ্কে যদি আপোনাৰ কোনো মতামত নাইবা পৰামৰ্শ আছে তেন্তে ইয়াত প্ৰদান কৰক।)

Enter the word
দিক্‌ নিৰ্ণায়ক
Back to top