প্ৰথমতে, থেকেৰা কেইফোটা এবাতি পানীত তিয়াই ৰাখক। নিমখ আৰু হালধি সানি লৈ মাছকেইডোখৰ গৰম তেলত ভাজি লওক। মাছখিনি কেৰাহীৰ পৰা নমাই সেই তেলতে কাটি থোৱা পিঁয়াজ আৰু বগা সৰিয়হ অলপমান দি ৰঙচুৱা হোৱালৈ ভাজক। তাৰ পিছত সিজাই থোৱা আলু দুটা পিতিকি লৈ ৰঙচুৱা হোৱা পিয়াজখিনিত আলুখিনি দি একেলগে ভাজক। অলপ ভজা গ’লে তিয়াই থোৱা থেকেৰাকেইফোটা আৰু আটাখিনি এবাতি পানীত ভালদৰে মিহলাই সেই মিশ্ৰণটো কেৰাহীত দি উতলিবলৈ দিয়ক। এতিয়া তাত হালধি আৰু সোৱাদ অনুযায়ী নিমখ দি ঢাকোন মাৰি থৈ দিয়ক। আঞ্জাখিনি ভালকৈ উতলাৰ পিছত তাত মাছকেইডোখৰ দি আৰু অলপ সময় উতলিবলৈ দিয়ক। সাত মিনিটমান ভালকৈ উতলাৰ পাছত আঞ্জাখন নমাই থওক আৰু ভাতৰ লগত পৰিবেশন কৰক।
গীতাশ্ৰী
শেহতীয়া উন্নীতকৰণ: : 4/26/2020